Konstrukcija mobilnih kuća Mont Trade

Najkvalitetnijemobilne kuće na tržištu

Inovativne i dugotrajne mobilne i glamp kuće vrhunske kvalitete izrade

Kvalitetan dizajn

Mi mobilne kuće gradimo drugačije od drugih. Gradimo prostor dizajniran za život. Samo u Mont Trade mobilnim kućama možete uživati u eleganciji vrhunske keramike i kvalitetnom namještaju po mjeri izrađenom u dekoru po vašem izboru.

Postojanost i otpornost

Čvrsta i robusna konstrukcija od galvaniziranog čelika, 18 cm debljina vanjskog zida s izolacijom, 12 cm podne izolacije, 17,5cm krovne izolacije. Knauf zidovi sa skrivenim instalacijama. Keramičke pločice na podovima i zidovima. Dugotrajno i lako za održavanje

Energetska učinkovitost

Kvalitetna zvučna i toplinska izolacija te vrhunska vanjska stolarija stavlja ovu kuću u A+ energetski razred. To znači ugodniji boravak i manje troškove energije.

ZADOVOLJSTVO KLIJENATA

“Tražili smo proizvod koji će omogućiti vrhunski doživljaj našim gostima, za koji možemo dobiti vrhunsku cijenu najma i koji će zadržati svoju kvalitetu dugi niz godina, i u potpunosti smo zadovoljni isporučenim.”

— Marko Špralja, Pine Beach Pakoštane Adriatic Eco Resort

300+

Uspješnih isporuka


20+

Godina rada

Pogledajte naš katalog mobilnih kuća

Birajte željeni raspored prostorija i unutarnje uređenje.

ISPORUKA NA LOKACIJU

Osiguran prijevoz i montaža na lokaciji

Svakoj narudžbi je osiguran prijevoz do lokacije i postavljanje na unaprijed pripremljeni teren. Potrebna je priprema vodovodne, strujne i odvodne instalacije.

Posjetite naš izložbeni prostor i pošaljite upit za ponudom

Proizvodnja Mont Trade mobilnih kuća nalazi se u mjestu Poljica u blizini grada Zadra. Pošaljite nam upit i dogovorite termin posjete.